Taiji en Qigong

op het werk

 

 

Personal Taiji en Qigong

 

Workshops

 

Specifieke Doelgroepen

 

gecertificeerd

voor o.a. senioren

Zittend taiji en qigong

 

Ervaring met ggz-groepen

 

Ik kom graag een keer

langs om de mogelijk-

heden te bespreken.

Heeft u vragen?

Naam *
E-mail *
Vraag of bericht *

Inschrijfformulier

 

Ja, ik schrijf me in

Bij 'Mijn inschrijving' graag cursus, dag en tijd en graag evt. bijzonderheden.

Vink de (verplichte) vakjes aan

klik rechts onder op het vakje   'Stuur in'

 

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Mijn inschrijving *

Contactformulier

             Zhineng Qigong

             Personal training

             Met persoonlijke aandacht vanuit ervaring, deskundigheid en empathie beoefen je Zhineng Qigong waarbij je zelf kunt ontdekken waar het bij jou stroomt of juist blokkeert. Wat jij doet is er voor openstaan en met je aandacht naar binnen gericht, bewegen. Na zo'n 3 sessies heb je meestal wel een idee wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen en kan je bepalen of, en hoe je verder gaat met Alles-is-Chi

             Zhineng Qigong

             Specifieke Doelgroepen

             Qigong kan laagdrempelig en toegankelijk gegeven worden zodat het geschikt is voor specifieke doelgroepen. Vanaf april start Alles-is-Chi bij Psychiatrisch ziekenhuis Zon en Schild in Amersfoort met een pilot van tien lessen. Als er ergens mensen baat kunnen hebben bij Qigong, dan is het daar. Ik heb heel veel zin deze pilot tot een succes te maken.

             Wil jij dit ook voor jouw organisatie? Ik kom graag kennis maken en samen bekijken hoe we Zhineng Qigong aan jouw doelgroep kunnen verwezenlijken.

             Zhineng Qigong

             Op het Werk

             Qigong 'Op het Werk' is altijd maatwerk. Qigongles vóór of binnen werktijd, Qigong tijdens de lunchpauze of Qigong als teambuilings activiteit. Zhineng Qigong is leuk om in een groep te doen en bevordert de gezondheid. Qigong kan je bedrijf helpen met een gezamenlijke intentie om doelen te halen. Om de voordelen voor jouw bedrijf te bespreken, en te kijken hoe Qigong iets voor jouw bedrijf kan betekenen, kom ik graag langs.

             Zhineng Qigong

             Workshop

             Een leuke, verfrissende en inspirerende Workshop geeft Alles-is-Chi graag op jouw gelegenheid of evenement. Ervaring met groepsgrootte van ruim 20 personen. Een workshop kan een uur duren maar ook een dagdeel. Ik doe het met veel plezier.

             Ook een 'eigen groepje' starten is mogelijk.