INFO@ALLES-IS-CHI.NL

BEL MET ALLES-IS-CHI: 06 276 146 83

Personal Qigong


Op het werk


Workshop

Zhineng Qigong

Personal training

Met persoonlijke aandacht vanuit ervaring, deskundigheid en empathie beoefen je Zhineng Qigong waarbij je zelf kunt ontdekken waar het bij jou stroomt of juist blokkeert. Wat jij doet is er voor openstaan en met je aandacht naar binnen gericht, bewegen. Na zo'n 3 sessies heb je meestal wel een idee wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen en kan je bepalen of, en hoe je verder gaat met Alles-is-Chi

Zhineng Qigong

Op het Werk

Qigong 'Op het Werk' is altijd maatwerk. Qigongles vóór of binnen werktijd, Qigong tijdens de lunchpauze of Qigong als teambuilings activiteit. Zhineng Qigong is leuk om in een groep te doen en bevordert de gezondheid. Qigong kan je bedrijf helpen met een gezamenlijke intentie om doelen te halen. Om de voordelen voor jouw bedrijf te bespreken, en te kijken hoe Qigong iets voor jouw bedrijf kan betekenen, kom ik graag langs. Stuur Alles-is-Chi een mailtje en we maken een afspraak.

Zhineng Qigong

Workshop

Een leuke, verfrissende en inspirerende Workshop geeft Alles-is-Chi graag op jouw gelegenheid of evenement. Ervaring met groepsgrootte van ruim 20 personen. Een workshop kan een uur duren maar ook een dagdeel. Neem contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden.